Mrs. Bozon

Másfél év és harminc leszek. Ha addig nem csinálom meg magamból a lehető legjobb csajt, buktam egy életre. Könnyű testet akarok, utcán ugrálós, lépcsőn felszaladós, órákig menetelőset. Ehhez képest persze napi nyolc órát ülök.

FitFight

Együtt hízunk, gebedünk
Sportos életmódügyi páros blog. Verejtékes küzdelem a kor és a zsír ellen az izomszövet bűvöletében. Egész éves vetélkedő, rideg célokkal és szabályokkal. Fogyozó nő és súlyzózó férfi.

Linkblog

Mr. Bozon

32 éves ülőfoglalkozású vagyok. Lassan elrág a programozott sejthalál, de szeretnék minél magasabbról indulni neki a sírba vezető lejtőnek. Ha úgyis fel kell fordulni, tegyük minél később és egészségesebben.

Friss topikok

Miért vágok bele a fitfightba?

2010.01.01. 20:00 | Mrs. Bozon | Szólj hozzá!

Címkék: motiváció terv

Minden a dugott hússal kezdődött, bár nem emlékszem, pontosan hogyan. Annyi biztos, hogy néhány éve síelni mentünk a srácokkal. Apartman, este főzés, páronként. Naná, hogy rövidkarajt akartunk vinni, kolbásszal töltve. Jó melegen, hidegen, vacsorának, reggelinek és még el is áll. Mr. Bozonnal mindketten megsütöttük itthon a magunkét, külön alapanyagok, eltérő taktika. A barátok teszteltek, én nyertem. Mr. Bozon szerint csalással, de ezt sohasem fejtette ki részletesen. A lényeg, hogy alkottunk, harcoltunk, élveztük.

Most is ez a terv. Egy éves harc a fittségért, más utakon, más taktikával, kicsit egymás ellen, persze valójában egymásért. Motiváló a játéknak felfogott küzdelem, motiváló együtt haladni egy cél felé, ahogy remélhetőleg blogolni is motiváló lesz róla. Béna lenne a publikált kudarc.



Azért akarok ledobni közel kilenc kilót és azért akarok formásabb testet, mert jobban vagyok a bőrömben, ha kevesebb zsírt cipelek, szebbnek érzem magam, a testem könnyebb, a szívem csendesebb. Ráadásul 2011-ben leszek harminc, szóval szeretném még azelőtt kihozni a testemből a maximumot. Fontos szempont az is, hogy bejön, ha kisebbnek érzem magam a pasimnál, így amíg ő nő, én igyekszem összemenni. Az, hogy hova fogok eljutni 2010 végére itt látható. 

Alapvetően a módszerem elég egyszerű. Nem hiszek a speciális diétákban, tablettákban, szerkentyűkben, csak abban, hogy ügyesen kell enni és nem sokat, meg mozogni kell, amennyit megy.

A következő évben nem eszem csak teljes kiőrlésű gabonát, azt is csak délután kettő előtt. A kenyér kizárólag reggel jöhet, a rizs és a tészta pedig heti egyszer-egyszer ebédre, egyébként pedig zöldség, hal, tejtermék, némi olajos mag és hüvelyes lesz a főfogás. Vörös húst és szárnyast nem eszem, bár ennek nincs köze a fitfighthoz. Egyszerűen nem kívánom. Minden étkezéshez zöldség jár, a délelőttökhöz pedig gyümölcs. Hat után nincs kaja. 

A mozgásban Bozon Bodri fog segíteni, akivel minden nap egy órát menetelek, és emellett heti háromszor edzőterembe is lenézek. Az első fél évben főleg a kardio gépeken töltöm az időt, később jöhet a célzott alakformálás. Talán közben beszerzek egy Wii Fit Plust is.

A bejegyzés trackback címe:

https://fitfight.blog.hu/api/trackback/id/tr791638202

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása