Mrs. Bozon

Másfél év és harminc leszek. Ha addig nem csinálom meg magamból a lehető legjobb csajt, buktam egy életre. Könnyű testet akarok, utcán ugrálós, lépcsőn felszaladós, órákig menetelőset. Ehhez képest persze napi nyolc órát ülök.

FitFight

Együtt hízunk, gebedünk
Sportos életmódügyi páros blog. Verejtékes küzdelem a kor és a zsír ellen az izomszövet bűvöletében. Egész éves vetélkedő, rideg célokkal és szabályokkal. Fogyozó nő és súlyzózó férfi.

Linkblog

Mr. Bozon

32 éves ülőfoglalkozású vagyok. Lassan elrág a programozott sejthalál, de szeretnék minél magasabbról indulni neki a sírba vezető lejtőnek. Ha úgyis fel kell fordulni, tegyük minél később és egészségesebben.

Friss topikok

A fitfight célja és tétje Mrs. Bozon szerint

2010.01.01. 19:58 | Mrs. Bozon | Szólj hozzá!

A cél: 2010. Június 30-ra 60,7 kilóról 52-re csökkenteni a testsúlyomat, és ezt december 31-ig megtartani. Ezzel párhuzamosan eltüntetem a felkaron, hónalj-mell határon, felső comb hátsó részén és a háton ficergő hurkákat. Persze kisebb fenék és has is kell. Karcsú leszek, na. Hogy miért? 

Persze Mr. Bozonnak is vannak elképzelései. Itt

A célelérés mérőszámai:

Havi számadatok (cm)

  • comb
  • csípő
  • derék
  • mellkas
  • felkar

Heti számadatok

  • edzés darabszám (min. 3)
  • edzés teljesítmény

Napi számadat

 

  • testsúly

 

A tét: Ha június 30-ig elérjük a kitűzött célt, akkor utazunk. Szeretünk utazni. 

Ha Mr Bozon veszít, az év hátralévő részében mosni fog (fogalma sincs hogy kell), teregetni (még sohasem csinálta), beágyazni (szokott, csak nem szépen), vasalni és ruhákat pakolni. Én, ha minden jól megy, eközben vékonyan és feszesen fetrengek majd az ágyon és csendesen kuncogok. Klassz lesz. Ha véletlenül mégis vesztenék, akkor fél éven át minden nap autót vezetek. Jogsim van, csak rühellek a kormány mögött ülni.

Persze, ha egyikünk sem éri el a célját, mindketten vesztünk, így belőlem Fittipaldi lesz, Mr. Bozonból meg biomosógép.  A 2010-es szilveszteri megmérettetéskor mindkettőnknek nyerni kell.

Ha így lesz, bizonyítottan hosszú távon is kapcsolatkonformak vagyunk, és gyárthatunk családot. A nem sikerülre nincs tervünk. 

A bejegyzés trackback címe:

https://fitfight.blog.hu/api/trackback/id/tr231641376

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása