Mrs. Bozon

Másfél év és harminc leszek. Ha addig nem csinálom meg magamból a lehető legjobb csajt, buktam egy életre. Könnyű testet akarok, utcán ugrálós, lépcsőn felszaladós, órákig menetelőset. Ehhez képest persze napi nyolc órát ülök.

FitFight

Együtt hízunk, gebedünk
Sportos életmódügyi páros blog. Verejtékes küzdelem a kor és a zsír ellen az izomszövet bűvöletében. Egész éves vetélkedő, rideg célokkal és szabályokkal. Fogyozó nő és súlyzózó férfi.

Linkblog

Mr. Bozon

32 éves ülőfoglalkozású vagyok. Lassan elrág a programozott sejthalál, de szeretnék minél magasabbról indulni neki a sírba vezető lejtőnek. Ha úgyis fel kell fordulni, tegyük minél később és egészségesebben.

Friss topikok

Vesztettem én már mélyebbről is

2010.01.10. 22:03 | Mr. Bozon | 1 komment

A google analytics szerint a minap 4 különböző személy is megtekintette a Fitfightot, Magyarország első számú sport- és életmódkudarc-blogját. Az első hét peremén állva nagyszerű alkalom kínálkozik az elmúlt időszak áttekintésére, amennyiben nem jelent áthághatatlan akadályt a retrospektíva élvezetében az álmosságtól duplára dagadt szemhéjpár.

Az áhított fittség távoli illúziójához egy mikronnyival sem sikerült közelebb lopózni az év első 168 órájában. Vonjuk le a levonható konklúziókat:
- 3 párhuzamos munkahely mellett nem menedzselhető a sport, akkor sem, ha abból 1 csak egy töredékmunka
- a fenti feltételek mellett az alvás sem menedzselhető
- alvás híján nem menedzselhető lófasz se
- ha az ember a hét elején 3 egymást követő éjszaka görnyedten nyomkodja a számítógépet, úgy beáll a háta, hogy percekig prüszkölve nevetnek a thai masszőzasszonyok, miközben egyikük könyökkel igyekszik szétpasszírozni a betonná szilárdult kötegeket

Lássuk, mit csinálok máshogy ma:
- este tízre éles lesz ez a poszt. Akkor elindulok az ágy felé.
- holnap 6-kor abbahagyom munkát, de abba ám
- ha nem találkozom Glüonnal, akkor elmegyek sportolni
- találkozom Glüonnal, így elhalasztom a sportot keddre

Aztán minden jóra fordul, és simán nyerek.
Mi olyan vicces?
 

A bejegyzés trackback címe:

https://fitfight.blog.hu/api/trackback/id/tr891662434

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása