Mrs. Bozon

Másfél év és harminc leszek. Ha addig nem csinálom meg magamból a lehető legjobb csajt, buktam egy életre. Könnyű testet akarok, utcán ugrálós, lépcsőn felszaladós, órákig menetelőset. Ehhez képest persze napi nyolc órát ülök.

FitFight

Együtt hízunk, gebedünk
Sportos életmódügyi páros blog. Verejtékes küzdelem a kor és a zsír ellen az izomszövet bűvöletében. Egész éves vetélkedő, rideg célokkal és szabályokkal. Fogyozó nő és súlyzózó férfi.

Linkblog

Mr. Bozon

32 éves ülőfoglalkozású vagyok. Lassan elrág a programozott sejthalál, de szeretnék minél magasabbról indulni neki a sírba vezető lejtőnek. Ha úgyis fel kell fordulni, tegyük minél később és egészségesebben.

Friss topikok

Lesz valaha máshogy?

2010.01.12. 23:27 | Mrs. Bozon | Szólj hozzá!

Reggeli súly: 59.6 Kg

Egész jól telt a mai nap. Mármint abból a szempontból, hogy nem zabáltam össze minden szart. A séta Bodrival megvolt, az edzésre viszont nem volt esélyem. Holnap se lesz.

Sajnos ugyanis most rengeteg a munka, és megtehetném ugyan, hogy nem vásárolok be, nem főzök magamnak és Mr. Bozonnak vagy hagyhatom, hogy szennyben éljünk, de mégsem teszem. Ezek ugyanis mind prioritást élveznek a fitfight felett. Azt is megtehetném, hogy nem sétáltatom Bodrit, de akkor egy túlpörgött, szocializálatlan, agresszív hülye lenne, akivel lehetetlen együtt élni. Így inkább szokom az autóvezetés gondolatát.



Fura, hogy azt magyarázzuk egymásnak esténként, hogy lassan minden máshogy lesz, de nem tudom, tényleg így van-e. Tény, hogy mindkettőnk élete jelentős változások előtt áll, de  az nincs meg, hogy az új valóban élhetőbb élet lesz-e.

A bejegyzés trackback címe:

https://fitfight.blog.hu/api/trackback/id/tr471668121

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása