Mrs. Bozon

Másfél év és harminc leszek. Ha addig nem csinálom meg magamból a lehető legjobb csajt, buktam egy életre. Könnyű testet akarok, utcán ugrálós, lépcsőn felszaladós, órákig menetelőset. Ehhez képest persze napi nyolc órát ülök.

FitFight

Együtt hízunk, gebedünk
Sportos életmódügyi páros blog. Verejtékes küzdelem a kor és a zsír ellen az izomszövet bűvöletében. Egész éves vetélkedő, rideg célokkal és szabályokkal. Fogyozó nő és súlyzózó férfi.

Linkblog

Mr. Bozon

32 éves ülőfoglalkozású vagyok. Lassan elrág a programozott sejthalál, de szeretnék minél magasabbról indulni neki a sírba vezető lejtőnek. Ha úgyis fel kell fordulni, tegyük minél később és egészségesebben.

Friss topikok

Ébresztő, baszkikám

2010.01.16. 19:02 | Mr. Bozon | Szólj hozzá!

Címkék: kudarc

A tegnapi vacsoravendégeket már félholtan fogadtam, annyira kinyúvasztott a hét. Remek koszt volt, és pompás társaság, csak sajnos megint egy hajnali kettes lefekvés, 8-as felkelés kombót hozott. A nyolcas felkelés óta pedig kihelyezett munkaügyi okoskodáson erodálom az ülőgumóim. Mekkora mák, hogy ez még csak az első hónap első fele!

A bejegyzés trackback címe:

https://fitfight.blog.hu/api/trackback/id/tr111677590

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása